lauantai 29. lokakuuta 2011

Saisiko olla teetä?

Kävin Sannan luona pari päivää sitten teellä vaihtamassa kuulumisia. Sanna keitti meille Russian earl grey teetä ja maistelimme samalla Kansain kentältä tuomiani maitosuklaakarkkeja.


Olen äärimmäinen tapateeholisti eli valitettavasti en jaksa nähdä useinkaan paljoa vaivaa kattauksen kanssa vaan tyydyn nauttimaan teeni muumimukeista. Suosikki teelajikkeeni on ehdottomasti Fredrikinkadun The Ounce -teekaupasta saatava Venetsian ruusu. Suurin osa käyttämistäni teelajikkeista on peräisin Ouncesta, joten en voi muuta kuin suositella vierailua siellä. Paikassa ei pelkästään tuoksu hyvältä vaan sisustus ja palvelu on myös ensiluokkaista.

Idän pikajuna, Lolita ja Pekingin ooppera kuuluvat myös listani kärkeen. Mustat ja vihreät teet ovat suurimmassa kulutuksessa mutta pidän yleisesti ottaen lähes kaikista teelajikkeista. Pakko myöntää, että väsyneimpinä aamuina sorrun pussiteehen...

Lisäksi pakko vielä mainita Royal Milk Tea jota taitaa valitettavasti saada vain Japanista. Kyseinen tee on siis pulloissa myytävää maitoteetä, makeaa muttei kuitenkaan liian.
Lopuksi muutama tumblrin syvyyksistä ilmestynyt aiheeseen liittyvä kuva...
1 kommentti:

  1. Oi kiva kun kävit! Tule uudelleen niin tarjoa Lapsang souchong teetä! Ja onnea ''ensimmäisestä virallisesta merkinnästä''!

    VastaaPoista