torstai 22. joulukuuta 2011

Ofelia Market 10.-11.12.2011


Ofelia tuli ja meni taas tänäkin vuonna. Postaukseni taas on tyylikkäästi myöhässä. :)

Ofelia oli tällä kertaa väljä (lieneekö huono sää ollut osallisena tähän) joten nautin kovasti olostani kun pystyin jopa liikkumaan ilman mahdotonta ihmismassaan pusertumista. Valikoima oli krääsäpainotteinen, etenkin koruja ja hiuskoristeita oli todella paljon. Itseäni tämä ei nyt varsinaisesti haitannut, mutta muutama seurassani ollut miespuolinen henkilö valitteli kovasti ettei heille löytynyt mitään.

Ofelian teemana oli steampunk jota tuotiin esille järjestäjien pukeutumisella, muotinäytöksellä, Sanna von Steamin maksuttomalla työpajalla ja pienimuotoisella koristuksella.

Osallistuin Caramean ja Vampireprincessin organisoimaan lolitamuotinäytökseen "Talven prinsessat" asunani mustavalkoinen old-school -henkinen kokonaisuus.


Hilkka: Lunataren käsialaa
bolero: Angelic Pretty
hame: Innocent World
sukat: Metamorphose
kengät: Yosuke
headdressit: Moitié ja Innocent World
puoliperuukki: Prisila

Muutama lisäkuva:
(kuvat on ottanut Askar Ibragimov)

Kuvia joita otin backstagella (salakuvaaja joka näkyy ja posettaa itse lähes jokaisessa peilissä on huono salakuvaaja):


Mallit olivat mielettömän upeita ja asut näytöksen teeman mukaisia ja kekseliäitä.

Tässä vielä muutama suosikkini:
Ja vielä video näytöksestä:


Musaraita on muuten kokoamani (Caramea on kuitenkin valinnut kappaleet) ja jos haluat kuunnella sen kokonaisuudessaan löydät sen tästä.

Lolitamuotinäytöksen lisäksi minua itseäni kiinnostanut ohjelma oli ehdottomasti myyjien muotinäytöksen jälkeinen Ken Main esiintyminen. Ken Mai on butoh tanssija ja hän esiintyi yhdessä Tinttu Henttosen kanssa. Myönnän olevani fani, nähtyäni kyseisen herran ja hänen oppilaittensa esiintyvän (pari vuotta takaperin?) Ofeliassa olin mykistynyt, ihastunut ja hivenen pelästynyt.


Lauantaina halusin vain keskittyä tuijottamaan esitystä ja nauttia siitä ilman, että huolehtisin minkäänlaisesta taltioinnista. Kokemus oli todella upea, tunnetta jonka butoh tanssin seuraaminen niin läheltä saa aikaan on vaikea kuvailla kuulostamatta sekopäiseltä... Joka tapauksessa, aivan mahtavaa!

Sunnuntaina kuvasin esityksen, latasin videon myös YouTubeen (olen kauhean pahoillani kuvan laadusta...):


Ostoksia ei ollut tarkoitus ainakaan ylettömästi tehdä, mutta mukaani Ofeliasta lähti kuitenkin parit korvakorut, helmirannerengas, rintaneula ja pitkä nahkahame.


Loppukevennykseksi vielä random tilannekuva, olkaa hyvät:

2 kommenttia:

 1. Oi, minun asuni oli yksi suosikeistasi? Olen hyvin otettu! Olen ollut lolita(piireissä) niin vähän aikaa, että on todellinen kunnia kuulla, että pidit asustani! :>
  Sinun asusi oli ihanan oldschool ja sopi sinulle aivan täydellisesti!

  Eksyin vasta nyt blogiisi, ja taidankin ryhtyä lukijaksi! On ihana seurata muiden lolien touhuja. :DD

  Olet todella nätti ja sinusta saa aivan ihania kuvia, tykkään todella paljon aina photoshoot-kuvistasi~ Tämmöinen offtopic kehu loppuun heehee!

  VastaaPoista
 2. Ludmilla, kiitos todella paljon kommentistasi! :D
  Asusi oli aivan ihana, olen rakastunut mekkoosi ja osasit kantaa sitä todella upeasti. *-*

  Kiitos vielä, mahtavaa saada lisää lukijoita!

  VastaaPoista